Пароводяний котел PlusTerm — професійне обладнання, призначене для виробництва спиртних напоїв, що дозволяє на сьогоднішній день не тільки великим виробникам, а й домашнім винокурам та пивоварам займатися приготуванням якісного продукту. Основною функцією пароводяного котла є перегонка густих браг, у тому числі зернових та солодових, а також затирання та пивоваріння.
Пароводяний котел - це обладнання з сорочковим типом нагріву, виготовлене з високоякісної нержавіючої сталі марки AISI 304. Іншими словами, ПВК являє собою дві ємності: основну ємність та пароводяну сорочку. Навколо основної ємності, в якій знаходиться брага, збудована сорочка, в яку заливається вода. В залежності від того, що потрібно зробити, нагріти або остудити основну ємність, вода в сорочці нагрівається або подається холодною. За допомогою використання сорочки, охолодження продукту можливо здійснити без використання чиллера або іншого додаткового охолоджуючого устаткування. Нагрів води здійснюється за допомогою ТЕНів.
Для нагрівання основної ємності за допомогою пара, вода в сорочці доводиться до температури кипіння і переходить у пароподібний стан, тим самим розігріваючи всю поверхню стінок основної ємності. Нагрів сировини відбувається непрямим чином і не тільки знизу, а й по стінках основної ємності. За допомогою такого типу нагрівання не відбувається присихання та пригоряння густих зернових та фруктових браг. Цей фактор є основною перевагою та особливістю пароводяних котлів. Для збільшення ККД нагрівання або охолодження пароводяний котел може бути виготовлений термоізольованим (утепленим) і обшитий зовні нержавіючою сталлю.
Завод PlusTerm займається виробництвом пароводяних котлів під будь-які потреби та технічні рішення замовника. Наша компанія враховує специфіку, необхідну для реалізації цілей та функціоналу, необхідного для втілення всіх побажань наших клієнтів. Таким чином, крім базової конструкції пароводяний котел PlusTerm може додатково комплектуватися:
- Нагрівальним елементом – ТЕНами різної потужності, системою автоматики до них та терморегулятором з виносними термодатчиками.
- Механічною мішалкою з електричним приводом та автоматикою.
- Механічною мішалкою з ручним приводом.
- Барбодажною дугою.
- Фальш-дном.
- Заторним кошиком для солоду.
- Дисковим краном для регулювання напору зливу.
- Відведенням на 90 градусів.
- Кранами сорочки.
- Групою безпеки з манометром, клапаном надлишкового тиску та зворотним клапаном.
- Додатковими гільзами під температурні датчики.
- Термометром.
- Кламповим виходом під перегонну колону.
- Завантажувально-оглядовим люком, призначеним для візуального контролю, а також для внесення необхідних речовин.
- Люком для видалення відпрацьованого солоду.
- Колесами з функцією гальма.
- Ротаційною миючою головкою.
Пароводяний котел PlusTerm - це високоякісне харчове обладнання, яке вирішує на новому рівні абсолютно всі завдання у практиці приготування спиртних напоїв.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | PlusTerm |
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 25 л |
Матеріал ємності для пива | метал |
Стан | Новий |
Користувальницькі характеристики | |
Обсяг | 25 |
- Ціна: 20 760 ₴